28 июл. 2009 г., 22:31

Твоят вкус... 

  Поэзия » Любовная
1139 1 8

Твоят вкус

                тръпчиво-нежен

пясъчинково-солен

с аромат на бриз крайбрежен

се попива вътре в мен.

 

И с привкус на  диво лято

и отенък на мечти

утрото е тъй богато

на усмивки и лъчи.

 

А небето откроява

погледа лазурно-син

той света преобразява,

сякаш е от пластелин

 

И във синьо го превръща

- ден, небе, море, очи...

... Утринта е уж все съща,

но във син нюанс блести...

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??