Твоят вкус
тръпчиво-нежен
пясъчинково-солен
с аромат на бриз крайбрежен
се попива вътре в мен.
И с привкус на диво лято
и отенък на мечти
утрото е тъй богато
на усмивки и лъчи.
А небето откроява
погледа лазурно-син
той света преобразява,
сякаш е от пластелин
И във синьо го превръща
- ден, небе, море, очи...
... Утринта е уж все съща,
но във син нюанс блести...
© Магдалена Василева Всички права запазени