1 мая 2007 г., 10:46

Твоята дъщеря 

  Поэзия
736 0 2
Косата си подстрига късо,
лицето пудри и гримира,
а вечер се прибира късно-
че влюбена е се разбира.

Не я съди,че тя обича.
Не я упреквай-осъзнай се.
Не е от тебе по-различна,
когато беше на шестнайсет.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??