1.05.2007 г., 10:46 ч.

Твоята дъщеря 

  Поезия
800 0 2
Косата си подстрига късо,
лицето пудри и гримира,
а вечер се прибира късно-
че влюбена е се разбира.

Не я съди,че тя обича.
Не я упреквай-осъзнай се.
Не е от тебе по-различна,
когато беше на шестнайсет.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??