31 янв. 2020 г., 17:04

Твоята media naranja 

  Поэзия
301 0 0

сладостта
е потекла в артериите ни

и вискозно и гъсто
от нея отмалят ръце и крака
златни нишки
на жълт портокал потреперват
и
придръпват
златистата кожа към самата сърцевина

а
изпъкнали
портокалови клетчици
всеки миг ще се спукат
да се влеят в целувката

 

май това означаваше
щастие на испаски -
след вековното търсене
те намира
и
от любов ще се спука

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??