Днес победата е твоя,
но войната още не!
Ще те искам, ще се боря
и после аз ще казвам “Не!”..
Ще ме молиш и ще чакаш
за усмивка и за жест!
Ще ме искаш и ще страдаш:
“Победен си, моля те излез!”
Ще затръшна аз вратата,
както тръшна я ти онзи ден!
Ще запаля аз искрата
и сърцето ти ще е за мен!
И ще бъде тъй красив-
моят истински романс,
В който аз съм героиня,
а пък ти си само фалш!
И ще свърши всичко тука,
както в приказките с хубав край!
А в реалността ли?-Хех
Ще ти върна всичко знай!
© Аззз Все права защищены