2 мая 2018 г., 19:58

Твоята стихия 

  Поэзия » Философская, Другая
320 1 3

Коя у теб е тайната стихия?

Недей ме принуждавай да я търся!

По нещо всеки в себе си ще скрие,

опитвайки се все да се отърси!

 

Кажи какво душата ти раздира,

кое я кара да трепери в мрака?

Туй що таиш, това е и магия,

която някой друг от тебе чака!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??