May 2, 2018, 7:58 PM

Твоята стихия 

  Poetry » Phylosophy, Other
318 1 3

Коя у теб е тайната стихия?

Недей ме принуждавай да я търся!

По нещо всеки в себе си ще скрие,

опитвайки се все да се отърси!

 

Кажи какво душата ти раздира,

кое я кара да трепери в мрака?

Туй що таиш, това е и магия,

която някой друг от тебе чака!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??