9 мар. 2006 г., 16:21

Твоята усмивка 

  Поэзия
967 0 2
Днес си толкова щастлив,
толкова усмихнат и красив.
А с теб усмихвам се и аз,
щастливо трепва мойто сърчице.
Защото ти ми се усмихваш нежно,
прогонваш моята тъга,
стопяваш самота и страх,
както пролетното слънце-ледовете!
И как желая винаги да си такъв,
с поглед лъчезарен да ме гледаш
и с всичките си сетива аз да усещам
твойта радост и възбуда.
И тогава аз ще съм щастлива,
ще се усмихвам и ще съм красива,
защото твоята усмивка,тъй чаровна,
е като слънце в мрачния ми ден!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??