За теб - готова бе на всичко,
за Теб - идиот такъв,
за теб - живота си тя даде,
заради теб изпита скръб,
за нея ти направи Нищо,
за Нея - влюбената в грешния,
за нея - ти бе нещо лично,
за нея - ти бе вечният,
а ти какво реши?!
И какво поиска?!
На жена безлична ти
душата си предаде да плени,
за теб какво е любовта?
Да не би целувка чужда?!
Така пропиля ти сложността,
на истинската обич нужна,
и едно сърце за тебе плака,
и една ръка за тебе бе протегната,
и защо ли се учудих като казаха,
че изгубил я бе ти нежната,
за теб - готова бе на всичко,
за Теб - идиот такъв,
за теб - живота си тя даде,
но друг се влюби в нея пръв…
© Искра Вихренова Все права защищены