7.06.2009 г., 18:16 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
792 0 4

За теб - готова бе на всичко,

за Теб - идиот такъв,

за теб - живота си тя даде,

заради теб изпита скръб,

за нея ти направи Нищо,

за Нея - влюбената в грешния,

за нея - ти бе нещо лично,

за нея - ти бе вечният,

а ти какво реши?!

И какво поиска?!

На жена безлична ти

душата си предаде да плени,

за теб какво е любовта?

Да не би целувка чужда?!

Така пропиля ти сложността,

на истинската обич нужна,

и едно сърце за тебе плака,

и една ръка за тебе бе протегната,

и защо ли се учудих като казаха,

че изгубил я бе ти нежната,

за теб - готова бе на всичко,

за Теб - идиот такъв,

за теб - живота си тя даде,

но друг се влюби в нея пръв… 

© Искра Вихренова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Великолепно стихотворение!Браво!
  • Нека кажа само, че това стихотворение е за човек, който явно си заслужава епитета.. И да- на мен си ми прилича на любовна лирика.
  • Що си мислите,Уважаема, че ругаенето в стохоподобие е любона лирика?!
  • Има много смисъл... Браво! Станало е много доре.
Предложения
: ??:??