Тя е целият живот
Началото и краят
Думите
в
душата и сърцето ми
Глас
на
ангел шепнещ ми
" Обичам те! "
Глас
топъл
пълен
със
емоции и живот
Тя е нужда
жажда
нежна
бурна
страстна
всичко
За Б.Д.
© Ем Все права защищены