Вятърът ли тази нощ преспа пред моята врата
в куп обрулени листа?
Дъжд ли цяла нощ по прозореца ми чука
и припява му капчука?
Кой е звездоброецът, рисувал по небето
с милион конфети?
Кой с едничко цвете и кафе с усмивка утринта
ми подари света?
🌹 ☕️
© П Антонова Все права защищены
Гобленке - каква романтичка си!🌷
Исе - оценката е без значение, вие сте от значение, коментарите ви! 🌷