15 дек. 2020 г., 19:46

Тя беше тук 

  Поэзия » Любовная
394 0 0

Тя беше тук - макар и мимолетно,

зася Тя свойте райски плодове,

заля ни сладостта ѝ неусетно,

озари ни Тя със знойни цветове.

 

Ненадейно краят ѝ дойде -

край на цял брилянтен свят,

и под яркосиньото небе

разпростря се тъмен цвят.

© Васил Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??