30 июн. 2012 г., 23:00

Тя и Той 

  Поэзия » Любовная
617 0 1

Тя и Той

 

 

 

Тя е мила,

а той е лесен.

 

Тя е опияняваща,

а той - интересен.

 

Двамата са двойка

и всичко е песен.

 

Невероятна, неустойма -

тя е главна роля в негова картина.

 

© Калин Барбов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??