Jun 30, 2012, 11:00 PM

Тя и Той 

  Poetry » Love
572 0 1

Тя и Той

 

 

 

Тя е мила,

а той е лесен.

 

Тя е опияняваща,

а той - интересен.

 

Двамата са двойка

и всичко е песен.

 

Невероятна, неустойма -

тя е главна роля в негова картина.

 

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??