30.06.2012 г., 23:00 ч.

Тя и Той 

  Поезия » Любовна
571 0 1

Тя и Той

 

 

 

Тя е мила,

а той е лесен.

 

Тя е опияняваща,

а той - интересен.

 

Двамата са двойка

и всичко е песен.

 

Невероятна, неустойма -

тя е главна роля в негова картина.

 

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??