8 апр. 2021 г., 09:42

Тя и Той 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая
456 1 5

Ах, Пепеляшка с приказна каляска,

и кочияш с костюм, нахлузил каска,

към десет на забавата пристигна,

видя я Принцът, но дори не мигна…

 

Момичето сковано за пристъпва,

суматоха, непознати я побъркват,

Принцът все я гледаше в краката,

помисли тя: „Нареждат се нещата…“

 

А мащехата така се начумери,

че малката с щерките се мери,

опита да я хване за косата,

но и тя загледа се в краката…

 

В музика и танци мина време,

часовникът в дванайсет взе да стене,

девойката усети и препусна,

но обувчица дори една не пусна…

 

Принцът тръгна подир нея,

така предсказа и добрата фея,

тя тичаше, а той усили крачка,

нахалството му нямаше спирачка.

 

Уморена го остави да я хване,

пък стане после каквото стане,

Любовта - за двама е магия,

щом чу го – корема сви я…

 

„Красавице дайте ми пантофка,

да я ползвам като заготовка,

тоз` модел е според мене много шик,

като него нямам друг чепик…“

 

Послепис:

 

Е, взеха се разбира се след време,

щом той реши се рискът да поеме,

Щастливи бяха - с хиляди целувки,

„Тя и Той“ - производител на обувки… :) 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Направо пускаме Уведомление за инвестиционно намерение към РИОСВ...
  • С Прада днес обу се Пепеляшка,
    принцът с приятели е на по чашка.
    Бизнес план си имат двама
    да лежат под дива палма.
    😁😁
  • Много Ви Благодаря! Зиг и Милена! Така е семейния бизнес в разцвет...
  • Традиционна приказка в нов съвременен прочит
  • 😆 Кефиш ме. Май се повтарям...
Предложения
: ??:??