2 авг. 2015 г., 11:09

Тя иска толкова малко 

  Поэзия
429 0 6

Тя иска толкова малко

 

Тя иска толкова малко!

Гнездо да ѝ свия с моето тяло.

Нежно да докосваме палци

заедно под едно одеяло.

 

Тя иска толкова малко!

Не всичко от мен, не цялата гама.

В точното време, на точното място,

да бъдем с нея двама.

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??