27 мар. 2010 г., 21:00

Тя> < Ти 

  Поэзия » Любовная
557 0 4

Ще се стичам на спомени...

Плуваща вътре във теб.

Ще дочупвам треските отломени,

изгорели в горчивата степ.

 

И когато събуждам очите си,

само дланите ще изгорят,

искаща пагубно от мечтите си

само небето да покорят.

 

Съчки и огън - ще ги преплитам,

тътен и лед - ще прекося,

орлови птици пак ще долитат,

шепнейки с устните името: Тя!

 

Тайни и гробове - те не те спират,

пак със кафе ще добиваш черти...

Падаща, капеща, като чакаща диря -

Тя ще рисува със устните името: Ти!

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??