2 нояб. 2013 г., 17:08

Тя - вечната! 

  Поэзия » Другая
795 0 4

Майка - дума свята!
Майка - дума на всеки позната.
Коя е тя? Това е мама,
винаги усмихната, засмяна.

 

Когато имаш проблеми и грижи,
тя с радост за теб ще се погрижи.
Когато мъчно ти е за нещо,
тя ще те прегърне горещо.

 

Когато си щастлив, с радост в очите,
тя с усмивка ще те погали по косите.
Когато обичаш нещо, някого,
тя с теб ще обича, винаги.

 

Когато си постъпил грешно,
ще преглътне, макар и наранена вътрешно.
Дори в очите със сълзи,
ще внимава, теб да не те боли.

 

Ще те подкрепя вечно ТЯ.
Твоята майка една!
И познай,
с теб ще бъде до безкрай.

© Елена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??