6 мар. 2013 г., 07:55

Тъга 

  Поэзия
369 0 0

Тъга

 

Да бъдеш на топло с мъртва душа,

със сиви коси от коприва.

И жилите тънки да прерязват плътта

с усмивка и немощна сила.

 

Да гали сковано вятърът лек

и тила, и прасците мъничко.

И вятърът влиза в празен човек

и докосва душата и... всичко.

 

 

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??