22 дек. 2008 г., 18:26

Тъга 

  Поэзия » Любовная
773 0 0


                    Тъга

 

Малко поисках, а много ще дам.

Блага усмивка и поглед - балсам.

Вярвах, обичах, а отново съм сам.

Кой ще ми върне предишния плам?

© Марин Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??