Dec 22, 2008, 6:26 PM

Тъга 

  Poetry » Love
774 0 0


                    Тъга

 

Малко поисках, а много ще дам.

Блага усмивка и поглед - балсам.

Вярвах, обичах, а отново съм сам.

Кой ще ми върне предишния плам?

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??