25 июл. 2010 г., 23:46

(... тъга...) 

  Поэзия
1207 1 10

Изгуби се там някъде,

между проклятието и благословията.

Между букетите от нарциси.

Че в езерото се оглеждаше

(а то – стихия...)

не ти,

не аз... А любовта.

Подхлъзна се в калта на суетата.

На моя страх.

Страхът ми от дълбоката вода.

И там, на онзи бряг, видях... смъртта.

© Ева Корназова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??