25.07.2010 г., 23:46 ч.

(... тъга...) 

  Поезия
1203 1 10

Изгуби се там някъде,

между проклятието и благословията.

Между букетите от нарциси.

Че в езерото се оглеждаше

(а то – стихия...)

не ти,

не аз... А любовта.

Подхлъзна се в калта на суетата.

На моя страх.

Страхът ми от дълбоката вода.

И там, на онзи бряг, видях... смъртта.

© Ева Корназова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??