18 нояб. 2009 г., 15:09

Тъга беляза очите ми 

  Поэзия
536 0 2

Като мокро уплашено коте

тъгата се скри във очите ми,

когато ти си замина.

Без довиждане  да ми кажеш,

без да изтъкнеш причина.

 

Една тишина апокалиптична

тогава се спусна над мене.

 

Не се разсъмна тогава,

луната залезе,

увехнаха слънчогледите.

Заваляха дъждове есенни.

 

 

Тъга беляза очите ми,

когато ти си замина.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??