18 nov 2009, 15:09

Тъга беляза очите ми 

  Poesía
543 0 2

Като мокро уплашено коте

тъгата се скри във очите ми,

когато ти си замина.

Без довиждане  да ми кажеш,

без да изтъкнеш причина.

 

Една тишина апокалиптична

тогава се спусна над мене.

 

Не се разсъмна тогава,

луната залезе,

увехнаха слънчогледите.

Заваляха дъждове есенни.

 

 

Тъга беляза очите ми,

когато ти си замина.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??