Nov 18, 2009, 3:09 PM

Тъга беляза очите ми 

  Poetry
542 0 2

Като мокро уплашено коте

тъгата се скри във очите ми,

когато ти си замина.

Без довиждане  да ми кажеш,

без да изтъкнеш причина.

 

Една тишина апокалиптична

тогава се спусна над мене.

 

Не се разсъмна тогава,

луната залезе,

увехнаха слънчогледите.

Заваляха дъждове есенни.

 

 

Тъга беляза очите ми,

когато ти си замина.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??