29 мар. 2008 г., 09:21

Тъга и самота 

  Поэзия » Другая
3232 0 6
 

Тъга и самота -

две от най-oмразните неща,

които завлядяват нашата душа.

И светът е вече друг -

по-страшен и различен -

вече никой не е до теб -

на никого не можеш да се довериш,

защото светът днес е лицемерен.

И трудно се намира приятел верен;

и докога ще е така?

Докато не се промени вечността...

А кога би станало това?

Аз едва ли ще разбера...

А сега тъга и самота е

обзела отново света -

нека тъжна и сама

с теб това да споделя...

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??