26 авг. 2008 г., 16:08

Тъга по любовта 

  Поэзия » Любовная
964 0 2

Сега си далече от мен

 и сърцето ми усеща това.

То тъгува за твоята прегръдка, твоята милувка,

за устните - така топли и смели,

за ръцете - така нежни и чувствени.

Тъй силно обичам това,

че се чувствам самотно без теб,

тъй силно ми липсва сега,

че вече съм половин жена.

Сега си далече от мен

 и душата ми усеща това.

Тя сега се лута сама

и търси твоята душа,

търси я, но не я намира

и да тъгува не спира,

 

ЗАЩОТО БЕЗ ТЕБ УМИРА!

 

 

© Ваня Янчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??