2 апр. 2019 г., 08:31

Тъй и не разбрах 

  Поэзия » Любовная
546 0 1

Тъй и не разбрах, 
ти ли бе за мен, или аз за тебе, 
тъй и не разбрах,
откъде и как в сърцето влезе,
тази нежна топлота,
как успя да го превземе. 

Тъй и не разбрах, 
как главата  завъртя се, 
цялата изпълнена с любов, 
срички, думите направи!

Тъй и не разбрах, 
любовта какви вратички там отвори, 
топлината облаците да разсее,
как успя,
чувствата ни да превземе! 

Слънчев, топъл е снега, 
и дъжда е топъл полъх,
щом телата заедно вървят,
щом сърцата учестено бият
щом ме хвърля в захлас, 
всеки досег на ръката, 
търсеща докосването в мрака!

Тъй и не разбрах, 
ти ли бе за мен, или аз за тебе, 
любовта избра ни нас, 
другото е просто
пулса на сърцето,
в пърхащото време!

Максим Велков

© Максим Велков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??