Тъй ми е било писано
Сигурно тъй ми е било писано -
цял живот да бъда орисана.
Все за някого да тичам
но дали съм била обичана?
Колко често се оглеждам
в лицето ми, вече променено.
Броя бръчките весело,
а те се усмихват уморено.
Но и запечатани,
те пак се обръщат,
поглеждам ги,
а те ме прегръщат.
© Мария Все права защищены