21 нояб. 2010 г., 22:17

Тъй много 

  Поэзия » Другая
435 0 7
Тъй много голи сме 
и чужди -
от срам прикриваме се
с приказки.
По пръстите ни
леко спуска се
враждебна нежност
като рисове.

Тъй много сини сме,
изчистили
от мисълта си
топлината.

Поаленяват
само мислите ни
от белотата
на телата.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??