Видях те в сайт, за всекиго прозрачен
и влюбих се в снимката пред мен!
Не знаех нищо... ти коя си?
Любов ли?
Страст ли?
Пламък или болка нова в мен?
А ти... бе тъй Прекрасна!
Попивах те с очи,
как исках някак си да проговориш!
Но ти не трепна,
даже и не мигна,
като кукла Барби в детски магазин,
стоеше си все тъй усмихната, красива,
а аз те гледах и отново не разбирах...
Какво се случва с мен?
А ти... бе тъй Прекрасна!
© Мариан Горанов Все права защищены