19.11.2008 г., 19:49 ч.

Тъй Прекрасна 

  Поезия » Любовна
926 0 3
 

Видях те  в сайт, за всекиго прозрачен

и влюбих се в снимката пред мен!

Не знаех нищо... ти коя си?

Любов ли?

Страст ли?

Пламък или болка нова в мен?

 

А ти... бе тъй Прекрасна!

 

Попивах те с очи,

как исках някак си да проговориш!

Но ти не трепна,

даже и не мигна,

като кукла Барби в детски магазин,

стоеше си все тъй усмихната, красива,

а аз те гледах и отново не разбирах...

 

Какво се случва с мен?

 

А ти... бе тъй Прекрасна!

 

© Мариан Горанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??