Самотни улици.
Премигващ светофар.
Часовник стар.
Ръждясали стрелки.
Безкрайна нощ.
Проникваща мъгла.
Валяща празнота
под уличните лампи.
Кънтящи стъпки.
Глуха тишина.
Отчаян зов
на нощна птица.
Щастливи мисли.
Призрачна жена.
Дъждовна самота
изпълнила живота.
Сълзи горящи.
Плаче любовта.
Блестяща локва
отразила светлина.
Мечти летящи.
Стигнали до Рая.
© Гедеон Все права защищены