24 нояб. 2005 г., 20:45

Тъжни зелени очи 

  Поэзия
922 0 1
Тъжни зелени очи
погледът им сякаш горчи
тъгата им от дълбоко извира
душата голяма мъка побира..

Тъжни зелени очи
погледът им сякаш крещи
"Любов необяснима
защо така рани ме?!"..

© Мария Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??