Nov 24, 2005, 8:45 PM

Тъжни зелени очи 

  Poetry
921 0 1
Тъжни зелени очи
погледът им сякаш горчи
тъгата им от дълбоко извира
душата голяма мъка побира..

Тъжни зелени очи
погледът им сякаш крещи
"Любов необяснима
защо така рани ме?!"..

© Мария Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??