18 июл. 2010 г., 20:29

Тъжно синьо 

  Поэзия
626 0 2

Тъжно Синьо


В погледа ти син бунтуват се вълни.

В очите ти - сияние, звезди...

Достатъчни ми са да оцелея,

не с въздух, а с мечтата да живея.

 

Брегът ще бъде моят пристан,

дъхът ти - топъл бриз.

В ръцете ти притихвам кат след буря,

понася ме бризът към твоя лик.

 

В дланта ми времето минава,

като пясък между пръстите тече.

Навън нощта последни ласки дава,

но в свят от синия ти взор

любовта ще бъде фара.

 

И в хладната прегръдка на морето

вълшебството с печален тон струи.

Русалка съм, жадувам любовта ти!

В предал се на нощта едничък миг.

© Джоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??