30 авг. 2012 г., 09:36

Тъмнина 

  Поэзия » Другая
368 0 0

Сред облаци от хорска злоба,

сред тъй жестоките тълпи

върви един човек самотен

и крие своите сълзи.

 

А блъскат го отвсякъде,

крещят му и не поглеждат

младия човек, а той самотен

и с въздишка очаква утрешния ден.

 

Но тъмнината все остава,

не иска да си иде тя

и сред тълпи и хорска злоба

остава само самота.

 

Не вижда никой сълзите в очите,

забързан в своя ден,

а младият човек остава

орисан, че родил се е слепец.

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??