26 июн. 2013 г., 19:50

Търпеливи глупаци 

  Поэзия » Гражданская
446 0 8

Протести хлуят на рояци.

Гневът народен вред ехти,

но явно за тълпа глупаци

го взема властника мастит.

 

Бе, нека вика си народът,

да си бълнува за морал.

Не ще да чуе Октоподът

гласа на някакъв абдал.

 

Така оплел е пипалата

навсякъде околовръст,

че който е извън играта,

го отпиши, тури му кръст.

 

Каквото и да се скандира,

един е изводът накрай:

от дума който не разбира,

по него сопа ще играй!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??