22 мая 2006 г., 08:57

ТЪРСЕНЕ 

  Поэзия
451 0 1
 

Вървя към теб... а ти все ми бягаш.

Ако обичаш, спри за миг, обърни ми внимание.

 

Ооо, не искаш?... Е, аз и това зная.

Някой ден сам ще ме пожелаеш.

Но аз ще бъда друга, по–различна,

по–дива и необуздана.

Точно така... бягай и не ме търси вече.

 

Вървя по пътя си...

срещам много хора,

виждам много неща.

И навсякъде търся себе си...

Но онова "себе си", което е намерило

Любовта във всичките й измерения.

Търся любовта, която ще ме свърже с

Вселенската хармония.

 

Зная, че ти си там –

чакащ ме, търсещ ме.

Почакай – скоро ще се открием.

 

Преди това трябва да достигна

апогея на развитието си,

За да мога да те обогатя.

Вярвай ми... ще се срещнем.

Тогава всичко преди тази среща

ще е било мит, илюзия и урок.

 

Ида... посрещни ме!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??