Вървя към теб... а ти все ми бягаш.
Ако обичаш, спри за миг, обърни ми внимание.
Ооо, не искаш?... Е, аз и това зная.
Някой ден сам ще ме пожелаеш.
Но аз ще бъда друга, по–различна,
по–дива и необуздана.
Точно така... бягай и не ме търси вече.
Вървя по пътя си...
срещам много хора,
виждам много неща.
И навсякъде търся себе си...
Но онова "себе си", което е намерило
Любовта във всичките й измерения.
Търся любовта, която ще ме свърже с
Вселенската хармония.
Зная, че ти си там –
чакащ ме, търсещ ме.
Почакай – скоро ще се открием.
Преди това трябва да достигна
апогея на развитието си,
За да мога да те обогатя.
Вярвай ми... ще се срещнем.
Тогава всичко преди тази среща
ще е било мит, илюзия и урок.
Ида... посрещни ме!
© София Русева Todos los derechos reservados