Грешни сме.
Всички познават греха.
Но отричаме.
Страх ни е.
Бурени вместо трева.
Не обичаме.
Падаме.
Живи във онзи казан.
Изкупление.
Адът ли?
Дяволът пак е в капан.
Заблуждение!
Грешни сме.
Може би другият свят
е чистилище.
Търси се.
Някой на обич богат.
До излишество.
2009 г.
© Мария Панайотова Все права защищены