Търсих път
Как дълго търсих път във нощното небе,
как исках да открия любовта,
надежда, сън, далечен спомен и море
и приливи от нежност, красота.
Как исках само да летя към теб в нощта,
сърцето да рисува стихове,
как исках да захвърля всяка суета –
да се преборя с всички страхове.
Накрая ще намеря своите крила,
ще ми помогнат всички ветрове,
звездите ще ми светят чак до сутринта,
ще ми открият нови светове.
И този дълъг път за теб ще прелетя,
когато не очакваш вече ти,
ще бъде сън красив и сбъдната мечта,
не си отивай, само остани!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены