Търсих те!
Но не те намерих.
Намерих само самотата.
Тя единствена е моя спътница.
Тя не може да ми помогне.
Тя не е като теб.
Отново оставам сама и искам да те търся - отново и отново...
Рана една остави у мен.
Рана дълбока, покрита със сол,
но не боли толкова много,
боли от мъка по теб.
Боли и болката още по-голяма става.
Искам спомена за теб да залича.
Искам да намразя всичко у теб.
Искам, но не мога.
Любовта ми тъй голяма по теб е.
Затварям очи и при теб мисленно идвам.
Затварям очи и те каня поне ти ела при мен.
Затварям очи и отново пред мен застваш ти.
Затварям очи и понасям се на облак от мечти.
© Марияна Димитрова Все права защищены