3 mar 2008, 12:33

Търсих те! 

  Poesía
606 0 0

          Търсих те!

Но не те намерих.

Намерих само самотата.

Тя единствена е моя спътница.

Тя не може да ми помогне.

Тя не е като теб.

Отново оставам сама и искам да те търся - отново и отново...

 

 

 

Рана една остави у мен.

Рана дълбока, покрита със сол,

но не боли толкова много,

боли от мъка по теб.

Боли и болката още по-голяма става.

Искам спомена за теб да залича.

Искам да намразя всичко у теб.

Искам, но не мога.

Любовта ми тъй голяма по теб е.                                           

                                                                                             

Затварям очи и при теб мисленно идвам.

Затварям очи и те каня поне ти ела при мен.

Затварям очи и отново пред мен застваш ти.

Затварям очи и понасям се на облак от мечти.

                                                                                        

 

                                                                                                                            

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??