Разбра ли?
Бягаш от тези лица еднообразни, от студените им лъскави очи...
Търсиш кървави петна от спомените умъртвени...
Вървиш по пътеки, които сам си изградил...
Попадаш в улеи, плъзгаш се по склонове на стръмни равнини...
И търсиш там, в далечината...
Откри ли се?
© Сани Все права защищены
С обич за теб твоите пътеки.