8 янв. 2007 г., 01:12

Търся... 

  Поэзия
760 0 7
Търся истината. Но боли.
Търся всичко, което в мене се откри.
Търся себе си. И истината.
Търся смисъла в онази нощ - безсмислената.
Търся път. И го чертая.
Търся стари стъпки, или си играя...
Търся болката. И изхода.
Търся бягство... От пристъпа.
Търся... Сляпа, глуха и няма.
Търся истина, а тя е измама.
Търся очи по-топли от лятото.
Търся начин да изляза от блатото.
Търся онази... Другата в мен!
Търся миналото в свят опожарен.
Търся. Мълча. И се моля.
Плача, крещя и се боря.
Търся глътка въздух. И спасение.
Търся в себе си единственото опрощение!


© Петя Терзийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??